Трираменен двупосочен турникет с падащо рамо

T1

New product

Трираменен двупосочен турникет T1 с падащо рамо представлява устройствo за контрол и управление на достъпа в сгради с различно предназначение и големина на човешкия поток.

More details

10 Items

1 250,00 лв

More info

Турникетът T1 може да бъде използван както за вътрешен, така и за външен монтаж под навес и на места, предполагащи голям обем на пътникопотока. Посоката на пропускане може да бъде двупосочна и/или коригирана еднопосочно спрямо нуждите на помещението.

Конструкцията на турникета представлява трираменник от неръждаеми тръби с дунапренено покритие. Корпусът е иноксов, 100% матиран. Има възможност за плавно превъртане на рамената, като след завъртане на трираменника механизма се заключва автоматично и изключва възможността за дублирано преминаване. Актуалната посока на движение за всеки преминаващ е указана от светодиодна индикация. Възможен е и скрит монтаж за безконтактни четци.

Турникетът има аварийна функция – изискуема по закон за всички места, където има голямо струпване на хора (офиси, производствени предприятия, театри, кина и др.). В случай на нужда от евакуация преградното рамо пада и осигурява безпрепятствено преминаване. Същият механизъм се задейства и при отпадане на захранването с цел възможност за спокойно напускане на обезопасената зона. Конструкцията е пожарообезопасена.

Управлението на турникета се осъществява чрез контролер, възможно е да бъде извършвано и от различни системи за контрол на достъпа чрез релеен изход (сух контакт). Захранването е стандартно и не представлява никакво усложнение при монтажа.

Характеристики на двупосочен неръждаем турникет T1

Корпус

Неръждаема стомана 304, Дебелина 1.5mm

Размери

420*330*980mm (L*W*H)

Дължина на рамото

500mm

Диаметър на рамото

40mm

Посока на пропускане

Еднопосочно или Двупосочно

Пропускателна способност

30-40 човека на минута

Аварийна функция

Падащо преградно рамо

Захранващо напрежение

AC230V, 50HZ

Захранващо напрежение на контролера

DC24V

Консумация

40W

Работна температура

-20℃ —— 70℃

Оперативна влажност

90% non-condensing

Експлоатационен срок

Тестван над 3 милиона цикъла

Монтаж

Вътрешен/ Външен под навес